Katsottavissa vain Suomessa
YleX videot

Evelinan paras albumi, suomalaistuottaja Lil Teccan levyllä & Time 100 -lista

  • 4 min
  • toistaiseksi

Megan Thee Stallion, The Weeknd ja Halsey on listattu maailman vaikutusvaltaisimpiin henkilöihin 🔥 Lil Teccan tuoreella levyllä on mukana suomalaistuottaja 🇫🇮 Evelinan kolmas levy III on nyt ulkona 🤩 Nosteessa-sarjassa on enää KAKS FINALISTIA JÄLJELLÄ! 👑 Ja Roope Salminen tuomittiin päiväsakkoihin pakottamisesta seksuaaliseen tekoon.

Time-lehti julkaisi jokavuotisen listauksensa maailman sadasta vaikutusvaltaisimmasta henkilöstä. Listalla on ihmisiä poliitikoista urheilijoihin, ja mukaan mahtuu tietysti myös artisteja. Pioneerit-sarjaan on nostettu Megan Thee Stallion, jonka lisäksi artisteja listalla on myös esim. The Weeknd ja Halsey.

Suomalaistuottaja Evertime on mukana Lil Teccan tuoreella levyllä. Virgo World -albumin No Answers -biisissä on käytetty Evertimen eli Eeti Erätulen melodiaa.

Evelinan kolmas albumi III on ulkona. Levy on kokonaan Evelinan ja tuottajana toimineen Tidon käsialaa – ja se on muuten Evelinan paras levy. Myös Evelina itse on tätä mieltä.

Nosteessa-sarjassa on jäljellä enää kaksi finalistia – eli nyt päästään jännittämään, kuka koko skaban lopulta voittaa! 😎

Roope Salminen tuomittiin päiväsakkoihin pakottamisesta seksuaaliseen tekoon. Tuomio ei ole lainvoimainen, eli siihen voi hakea muutosta valittamalla hovioikeuteen. Salminen kertoo somessa, että aikoo valittaa.

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9

Katsottavissa vain Suomessa

Lähetykset

Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Klipit

YleX videot

YleX - Kuuluu sulle

YleX - Kuuluu sulle

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä