Jakso 1: Kiitollinen mukula
- 14 min
- toistaiseksi
Miltä kuulostaisi juuriselleristä tehty carpaccio? Kokit Abi ja Knoll valmistavat väheksytystä juureksesta monenlaista tarjottavaa. Heistä se on kiitollinen raaka-aine. Uunissa haudutettuna, punasipulikompotin rinnalla tai keittona. Juuriselleristä syntyy monenlaisia herkkuja.
Ohjelman tiedot
Alkuperäisnimi Grøntsagsfjernsyn
Kuva 16:9 HD
TV-lähetyksen ääniraidat
Tekstitys ruotsi suomi
Katsottavissa vain Suomessa
Lähetykset
- Yle TV2
Jaksot
-
Jakso 3: Hyvin pitkä sipuli Tanskalaiset kasviskokit Abi ja Knoll loihtivat ruokaa purjosipulista. Tällä kertaa pitkulainen vihannes muuntuu purjosipulitornadoksi. Se on erittäin terveellistä ja aina helppo hätävara.15 min Käynnistä ohjelma
-
Jakso 2: Karvas ja unohdettu juttu Joulusalaatista on moneksi. Sitä voi myös käyttää ympäri vuoden. Tanskalaiskokit Abi ja Knoll kutsuisivatkin salaattia mieluummin endiiviksi. Endiivistä voi tehdä vaikka tortun.14 min Käynnistä ohjelma
-
Jakso 1: Kiitollinen mukula Miltä kuulostaisi juuriselleristä tehty carpaccio? Kokit Abi ja Knoll valmistavat väheksytystä juureksesta monenlaista tarjottavaa. Heistä se on kiitollinen raaka-aine.14 min Käynnistä ohjelma
- Jakso 4: Punajuuren unohdettu serkku - keltajuuri ke 3.3. klo 10.45 · Yle TV2
- Jakso 5: Käsittele fenkoli samalla tavalla kuin ankankoipi - konffaa sitä! ke 10.3. klo 12.30 · Yle TV2
- Jakso 6: Miten se katkeaa? ti 16.3. klo 19.45 · Yle TV2
Kasvis-tv
Yle TV2
Keittiössä riittää menoa ja meininkiä kun tanskalaisen Kasvis-tv:n (Grøntsagsfjernsyn) kokit Abi ja Knoll antavat pannuille ja kattiloille kyytiä. Säännöistä viis ja silti kokit onnistuvat valmistamaan pelkistä kasviksista täydellistä ruokaa.