Katsottavissa ulkomailla
Emma Karasjoki - Yle Kioski

Miksi haluat menestyneen kumppanin Amanda Harkimo?

  • 6 min
  • toistaiseksi

Tsekkaa uusi reality Yle Areenassa: Sinkut paljaana!

Mä tutustuin Amanda Harkimoon viime syksynä, kun me kuvattiin just julkaistua uutta ohjelmaa nimeltä Sinkut paljaana. Ohjelmassa se sanoi suoraan, että haluaa kumppanin, jolla on jonkinlaista statusta. Mua jäi tää kommentti jotenkin mietityttämään, koska jotenkin tällaisen sanominen ääneen ja myöntäminen on vastoin ehkä mitä mä ajattelen: Et onks se jotenkin pinnallista tai jopa väärin sanoo näin? Koska eikö kaikki mitä meille rakkaudesta on aina opetettu, oo just toisinpäin?

Tätä pohdin tällä videolla, jossa mukana myös seksuaalikasvattaja ja voimaantumisvalmentaja Kaisa “Kaisaminni” Merelä.

No mikäs tää uusi ohjelma sit on?

Sinkut paljaana -ohjelmassa julkisuudesta ja ulkonäöstään tunnetut naiset päästävät katsojat kurkistamaan, miltä tuntuu luopua meikin tuomasta itsetuntoboostista niinkin herkällä hetkellä kuin ensitreffeillä. Vaikka sosiaalinen media on luonut paineita näyttää mahdollisimman virheettömältä, löytyykö rakkaus sittenkin paremmin, kun paljastaa itsensä uudella tavalla?

Deittisarjan päätähtinä on kuusi upeaa naista, joiden ura ja elämä perustuu näyttävälle ulkonäölle. Ohjelman juontajana toimii Emma Karasjoki ja sinkkuina nähdään DJ ja realitytähti Amanda Harkimo, Miss Helsinki Kelly Kalonji, TikTok-kaunotar Kaisa Nieminen, kauneusalan vaikuttaja Johanna “Pinksu” Marjomaa, feministibloggaaja Saara Kemiläinen sekä Temptation Island -sinkku
Isabell Jansson. Näitä sosiaalisen median tähtiä yhdistää kauneuden ja ulkonäön lisäksi se, että he kaikki toivovat elämäänsä kumppania, mutta ovat sinkkuja. Huoliteltu ulkonäkö tuo itsevarmuutta, mutta vahva meikki ja täydellisen harkittu ulkomuoto voi olla myös suojakuori, joka tekee toisen ihmisen aidosta kohtaamisesta vaikeaa.

“Tämän sarjan tekeminen avasi silmiäni vielä enemmän sille, että laittautumisella pystyy luomaan itselleen kovan kuoren ja peittämään vaikeitakin asioita. Olen todella ylpeä sarjan mimmeistä, joista jokainen uskalsi paljastaa itsestään sellaisen puolen, jota julkisuudessa ei ole totuttu näkemään – vaikka se ei todellakaan ollut heille helppo paikka. On upeaa olla mukana tekemässä ohjelmaa, jollaista ei ole koskaan aikaisemmin nähty Suomessa.

Monelle ohjelman nimi ja alkuasetelma saattavat herättää ennakkoluuloja, mutta kuvauksissa pääsimme käsittelemään liiankin monille naisille tuttuja haavoittuvuuden ja epävarmuuden tunteita, joten ohjelma herättää katsojissakin varmasti paljon pohdittavaa”

Tsekkaa koko sarja Areenasta!

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9

Katsottavissa ulkomailla

Lähetykset

Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Ei tulossa olevia jaksoja

Emma Karasjoki - Yle Kioski

Emma toivoo, että hänen videoidensa kautta ihmiset oppisivat suhtautumaan itseensä vähän rennommin ja sitä kautta myös ympärillä olevaan maailmaan. Emma jakaa kanavallaan avoimesti omia kokemuksiaan yhteiskunnan paineista ja tarjoaa vertaistuen lisäksi myös ratkaisuja.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä