YleX: Katri Norrlin

The Weeknd syyttää Grammyja + muita gaalauutisia

  • 5 min
  • toistaiseksi

Mihin jäi The Weekndin Grammy-ehdokkuudet? 👀Siinäpä vasta paljon keskustelua herättäny kysymys tältä viikolta! 🎤Ja gaalat on puhuttanu muutenkin: BTS rikkoi taas yhden ennätyksen ja (ehkä vähän yllättävästi) eniten Grammy-ehdokkuuksia nappasi Beyoncé! ✨

Suomessa sit taas Emma Gaalasta uutisoitiin, että se järkätään ensi vuonna vasta toukokuussa, ja että erillisien miesartisti- ja naisartisti-kategorioiden käytöstä luovutaan – jatkossa palkitaan "vuoden artisti".

Ja tapahtuma-alalla *tapahtuu*! Kulttuuriala kokee uudet rajoitukset epätasa-arvoisina, ja Tavastian ohjelmavastaava Mikko Merimaa ihmettelee YleX:lle sitä, miten samaan aikaan Black Fridayn aiheuttama ostoskeskusruuhka ei vaadi erikoistoimenpiteitä, mut ammattimuusikon esiintyessä yleisö pitää rajata 20 henkilöön.

Ja Little Mix julkaisi nyt ekaa kertaa yhteiskuvan kolmehenkisenä bändinä! Jesy Nelson nimittäin jäi nyt bändistä tauolle.

Katri (@katridogg) käy tässä sarjassa läpi kuluneen viikon puhuttavia ja kiinnostavia musiikkialan ilmiöitä Suomessa ja maailmalla.

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9

Katsottavissa vain Suomessa

Lähetykset

Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Ei tulossa olevia jaksoja

YleX: Katri Norrlin

Musamaailman kiinnostavimmat uutiset ja ilmiöt

Tässä sarjassa musiikkitoimittaja Katri Norrlin (@katridogg) käy joka viikko läpi ajankohtaisia artisteja ja musiikkimaailman mielenkiintoisimpia ilmiöitä. Kuuntele Katria Uuden Musiikin Viikossa: https://areena.yle.fi/1-4355969

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä