Käytät selainta joka on vanhentunut tai ei kuulu Yle Areenan tukemiin selaimiin. Suosittelemme lataamaan Mozilla Firefoxin tai Google Chromen. Lue lisää täältä
Eränkävijät: Alpeilta Arktiselle

Traileri: Eränkävijät: Alpeilta Arktiselle, 2. kausi

  • 1 min
  • ei katsottavissa

Huippusuositun Eränkävijät-sarjan kansainvälinen versio Eränkävijät: Alpeilta arktiselle palaa 2. kaudella Yle Areenaan 31.1.2021!

Sarjan toinen tuotantokausi seuraa ensimmäiseltä kaudelta tuttujen päähenkilöiden elämää keväästä aina loppusyksyyn asti. Itävallassa Doris huolehtii vastakuoriutuneista linnunpoikasista ja ottaa kiväärin uudestaan haltuun usean vuoden tauon jälkeen. Norjassa, maailman sateisimmassa kolkassa, sukelletaan syvälle vuonojen historiaan ja ikiaikaisille reiteille Morganin ja Terjen mukana. Italian Alpeilla Stefanon 12-vuotias Pietro-poika kohtaa elämänsä haasteen.

Suomen Lapissa Aki, Emilia ja Äijä-koira ajavat nousevia lohia vastaan Pohjois-Euroopan suurimman vapaasti virtaavan joen alajuoksulle sekä jatkavat eloa Euroopan pohjoisimpien erämaiden keskellä. Myös Venäjän Karjalassa elämänrytmi on verkkaista. Erämaajoet ja Karjalan maisemat avautuvat Viktorin riistanhoito- ja kalastusretkillä, ja pääsemme seuraamaan hänen metsästysmajansa kunnostusta syrjäisillä hylätyillä seuduilla.

Tuotanto: NTRNZ media

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9

Katsottavissa vain Suomessa

Lähetykset

  • Yle Areena
Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Ei tulossa olevia jaksoja

Eränkävijät: Alpeilta Arktiselle

Eurooppalaiset eränkävijät huikeissa luontokohteissa

Eränkävijät: Alpeilta Arktiselle -sarjan toinen tuotantokausi seuraa ensimmäiseltä kaudelta tuttujen päähenkilöiden elämää keväästä aina loppusyksyyn asti. Kauden aikana valmistaudutaan valloittamaan Matterhorn, eniten kuolonuhreja vaatinut vuori, sekä sukelletaan syvälle Norjan vuonojen historiaan ja ikiaikaisille reiteille. Elämän ollessa hektistä vastakuoriutuneiden linnunpoikasten keskellä Itävallassa voi Venäjän Karjalassa ja Käsivarren erämaassa nauttia verkkaisista riistanhoito- ja kalastusretkistä.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä