Käytät selainta joka on vanhentunut tai ei kuulu Yle Areenan tukemiin selaimiin. Suosittelemme lataamaan Mozilla Firefoxin tai Google Chromen. Lue lisää täältä
RSO Musiikkitalossa

Radion sinfoniaorkesterin konsertti

  • 2 h 2 min
  • toistaiseksi

Joht. Hannu Lintu, sol. Conrad Tao, piano. - Igor Stravinsky: Konsertto D-duuri. Ludwig van Beethoven: Pianokonsertto nro 4 G-duuri op. 58. György Ligeti: Concert Romanesc. Suora lähetys Helsingin Musiikkitalosta 22.1.2021.

Konsertin jälkeen ylikapellimestari Hannu Lintu sekä Helsingin pormestari Jan Vapaavuori keskustelevat. Toimittajana on Lotta Emanuelsson.

Ohjelman tiedot

Katsottavissa ulkomailla

Lähetykset

  • Yle Areena
Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Klipit

RSO Musiikkitalossa

Radion sinfoniaorkesterin konsertit

Radion sinfoniaorkesteri ja ylikapellimestari Nicholas Collon tuovat klassisen musiikin elämykset suoraan kotiisi. Kaikki RSO:n kausisarjan konsertit Musiikkitalossa näkyvät suorina lähetyksinä Yle Areenassa. Konserteista koostetaan myös tv-ohjelmia, jotka lähetetään Yle Teemalla. Sekä konsertit että niiden koosteet ovat katsottavissa Yle Areenassa toistaiseksi. Lähetyksissä teoksia esittelee pianisti Jukka Nykänen, ja ohjelmien toimittajina vuorottelevat Lotta Emanuelsson ja Janne Koskinen.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä