Ainsleyn Välimeren herkut

Jakso 4: Sardinia: Siniscola ja Oliena

  • 42 min
  • 1 v 4 kk

Kausi 1, 4/10. Sardinian elämäntyyli on vienyt Ainsleyn mennessään. Hän kokkaa tuoreista vihanneksista ja syö hyvin. Tutkimusmatka jatkuu vuorille Olienan ja Siniscolan lähistölle. Upeat maisemat vetävät puoleensa patikoijia ja muita ulkoilmaelämästä nauttivia. Ainsley vierailee ruokaharrastaja Claudion kanssa leipomossa seuraamassa "musiikkileivän" valmistusta. Itse hän kokkaa tällä kertaa perinteistä lammaspataa paimenten kanssa.

Ohjelman tiedot

Alkuperäisnimi Ainsley's Mediterranean Cookbook

Kuva 16:9 HD

TV-lähetyksen ääniraidat englanti stereo

Tekstitys ruotsi suomi

Katsottavissa vain Suomessa

Lähetykset

  • Yle Teema Fem
Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Ainsleyn Välimeren herkut

Herkullisia ruokia upeissa maisemissa

Brittiläinen huippukokki Ainsley Harriott lähtee makumatkalle Välimeren syrjäisille poluille. Paikalliset ihmiset, unohdetut kohteet ja Välimeren kulinaarinen perintö tulevat tutuiksi samalla kun Ainsley kokkaa herkullisia ruokalajeja upeissa maisemissa. Matka alkaa Korsikan saarelta ja vie Sardinian, Marokon ja Espanjan kautta Lähi-itään. (Ainsley's Mediterranean Cookbook. Britannia 2019.)

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä