Katsottavissa ulkomailla
Emma Karasjoki - Yle Kioski

Miksi miehen pitäisi olla naista pidempi?

  • 9 min
  • toistaiseksi

Miksi miehen pitäisi olla naista pidempi?

Mun juontama Sinkut paljaana -ohjelma sai tosi paljon positiivista palautetta, mutta ihan aiheellisesti keskusteluun nous myös yks tärkee teema. Nimittäin se, et miks täs ohjelmassa miehen pituus tuntui olevan monelle naiselle yks tärkeimmist tekjöist treffikumppanissa.

Tää pituusjuttu on ollu mulleki kova pala, koska back in the days tunsin itteni jättiläiseks, kun kasvoin muita mimmejä pidemmäks.

Tällä videolla mä syvennyn aiheeseen bloggaaja-somepersoona Pesojoonaksen ja Sinkkujen Kaisa Niemisen kanssa.

Voiko unelmakumppanilta vaatii tiettyä pituutta ja mitä se oikeestaan meistä kertoo? Jos tapaat sun elämäs rakkauden, onks pituudel enää välii?

Mä en onneks enää aattele niin kapeekatseisesti et antaisin pituuden määrittää mun tai kenenkään muun arvoa. Ja siks toivon et tää video saa myös sut pohtii sun omii mieltymyksii kumppanin suhteen ja onnistuu ehkä vähän jopa ravistelee niitä.

Jokainen on kaunis ja arvokas, oli säärtä sit vähän enemmän tai ei. ❤️

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9

Katsottavissa ulkomailla

Lähetykset

Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Ei tulossa olevia jaksoja

Emma Karasjoki - Yle Kioski

Emma toivoo, että hänen videoidensa kautta ihmiset oppisivat suhtautumaan itseensä vähän rennommin ja sitä kautta myös ympärillä olevaan maailmaan. Emma jakaa kanavallaan avoimesti omia kokemuksiaan yhteiskunnan paineista ja tarjoaa vertaistuen lisäksi myös ratkaisuja.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä