Ylen aamu

Teollisen ruoan historiaa Loimaalla

  • 4 min
  • toistaiseksi

Ruokateollisuudella on suuri valta siihen, mitä me lautasillemme laitamme. Jos tiettyjä ruokalajeja ei esimerkiksi tehtäisi valmisruuiksi, voisivat ne helposti kadota ruokapöydistämme kokonaan. Paula Collin on Loimaalla maatalousmuseo Sarassa seurassaan näyttelyamanuenssi Iina Wahlström.

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9

TV-lähetyksen ääniraidat suomi stereo

Katsottavissa ulkomailla

Lähetykset

Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Klipit

Ylen aamu

Päivän puheenaiheet

Ylen aamu antaa parhaat eväät nousevaan uutispäivään. Tuoreimmat uutiset, puheenaiheet ja valtakunnan kiinnostavimmat vieraat.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä