Rankka vuosi

Traileri: Rankka vuosi

  • 32 s
  • toistaiseksi

Suomi siirtyi poikkeustilaan keväällä 2020. Huoli, pelko ja ahdistus alkoivat leimata päätöksentekoa ja toimintaa. Ihmiset hamstrasivat vessapaperia ja käsidesiä ja päättäjät olivat kauhuissaan. Kolmiosainen dokumenttisarja seuraa poikkeusajan elämää maaliskuusta 2020 aina vuoden loppuun asti, erityisesti terveydenhuollon ammattilaisten ja johtavien päättäjien kautta. Lisäksi sarjassa seurataan Ylen uutistoimituksen työtä koronakriisin kiivaimpina päivinä - ja monien suomalaisten tuntoja ja kohtaloita koronan aikana.

Rankka vuosi - kolmiosaisen dokumenttisarjan kaikki kolme jaksoa julkaistaan ma 8.3. Yle Areenassa. TV1:ssä sarja on katsottavissa torstaisin alkaen 11.3.

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9

Katsottavissa vain Suomessa

Lähetykset

Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Ei tulossa olevia jaksoja

Klipit

Rankka vuosi

Dokumenttisarja poikkeusajasta

Suomi siirtyi poikkeustilaan keväällä 2020. Huoli, pelko ja ahdistus alkoivat leimata päätöksentekoa ja toimintaa. Ihmiset hamstrasivat vessapaperia ja käsidesiä, ja päättäjät olivat kauhuissaan. Kolmiosainen dokumenttisarja seuraa poikkeusajan elämää maaliskuusta 2020 aina vuoden loppuun asti, erityisesti terveydenhuollon ammattilaisten ja johtavien päättäjien kautta. Miten kriisi horjutti meidän kaikkien elämää,mitä virheitä tehtiin ja mitä opittiin? Vai opittiinko mitään? Dokumenttisarja on syntynyt Yleisradion kulttuuri- ja asiasisältöjen ohjaajien yhteistyönä.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä