Katsottavissa ulkomailla
Emma Karasjoki - Yle Kioski

Reagoidaan Sinkut paljaana -dissauksiin (feat. Saara Kemiläinen)

  • 8 min
  • toistaiseksi

Aina välillä saa kuulla, että “jos on julkkikseksi on ryhtynyt, niin pitää kestää rajuakin palautetta”. Mä oon aina ollu sitä mieltä, että toi lause on täyttä sontaa. Miten niin kenenkään pitää kestää nettikiusaamista? Kritiikki jostain asiasta on tietenkin täysin ok. On tärkeää, että keskustelua syntyy ja me tekijät saadaan palautetta. Sitten taas henkilökohtaisuuksiin meneminen on eri juttu.

Tällä videolla me ruoditaan Sinkut paljaana -ohjelman Saaran kanssa läpi sarjaan ja mimmeihin kohdistuneita nettikommentteja. Kunkin kommentin jälkeen me päätetään, onko kommentti aiheellinen ja vai täyttä bullsh*ttiä.

Mutta missä raja siis menee? Mikä on aiheellista kommentointia ja mikä ei?

Muistakaa rakkaat ihmiset, että koskaan ei voi tietää, mitä joku ihminen käy läpi. Joku kommentti saattaa osua tosi kipeeseen paikkaan, joten ollaanhan toisillemme kivoja? On kyseessä julkkikset tai ihan tavalliset ihmiset.

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9

Katsottavissa ulkomailla

Lähetykset

Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Ei tulossa olevia jaksoja

Emma Karasjoki - Yle Kioski

Emma toivoo, että hänen videoidensa kautta ihmiset oppisivat suhtautumaan itseensä vähän rennommin ja sitä kautta myös ympärillä olevaan maailmaan. Emma jakaa kanavallaan avoimesti omia kokemuksiaan yhteiskunnan paineista ja tarjoaa vertaistuen lisäksi myös ratkaisuja.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä