Käytät selainta joka on vanhentunut tai ei kuulu Yle Areenan tukemiin selaimiin. Suosittelemme lataamaan Mozilla Firefoxin tai Google Chromen. Lue lisää täältä
Ihon alle

Jakso 1: Syvään päähän

  • 47 min
  • 2 kk 30 pv

1/3. Oikeuspsykiatri saa tehtäväkseen suorittaa mielentilatutkimuksen naiselle, joka on tehnyt raa'an teon mutta väittää, ettei muista siitä itse mitään. Ensikohtaaminen Connien ja Emman välillä on vaikea.

Ohjelman tiedot

Alkuperäisnimi Too Close

Kuva 16:9 HD

TV-lähetyksen ääniraidat englanti stereo

Tekstitys suomi

Katsottavissa vain Suomessa

Lähetykset

  • Yle TV1
Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Ei tulossa olevia jaksoja

Ihon alle

Psykologinen brittitrilleri oikeuspsykiatrista ja hänen potilaastaan

Tuoreessa psykologisessa trillerissä arvostettu oikeuspsykiatri Emma Robertson (Emily Watson) saa tehtäväkseen suorittaa mielentilatutkimuksen naiselle, joka on tehnyt raa'an veriteon mutta väittää, ettei itse muista siitä mitään. Emman tehtävänä on selvittää mikä laukaisi väkivaltaisen käytöksen. Psykiatrinen arviojakso on aina intensiivinen, mutta nyt prosessista muodostuu hermoja raastava - ensi hetkestä asti, kun Emma tapaa potilaansa Connien (Denise Gough). Naisilla on jotain yhteistä ulkonaisesti, kumpikin onnellisesti naimisissa, elämä kaikin puolin kunnossa. Vai onko? Silti jokin Connien olemuksessa saa Emman levottomaksi, naisen elämäntarina koskettaa Emmaa ennenkokemattomalla tavalla. (Too Close, S1. Britannia 2021.)

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä