Katsottavissa vain Suomessa
YleX: Katri Norrlin

Biggie Smalls -dokkari, Taylor Swift tylytti Netflixiä & k-pop-uutisia

  • 6 min
  • toistaiseksi

Tän viikon musapuheenaiheet! 🦋 BTS:ää verrattiin koronaan, k-popissa on uusi power couple, Biggie Smallsista julkastiin dokkari & Taylor Swift ei katsele seksististä läppää!

Ja toki tähänkin viikkoon mahtuu 6ix9ine-uutinen...

Netflixin Ginny & Georgia -sarjassa heitettiin läppää Taylor Swiftistä, mihin Taylor itse kommentoi samantien: "2010 soitteli ja pyysi laiskat ja seksistiset vitsinsä takaisin." 👏

Katseluvinkki räpfaneille! Biggie Smallsista eli The Notorious B.I.G.istä julkastiin tällä viikolla Netflixiin dokkari Biggie: I Got A Story To Tell. Leffa sisältää harvinaista materiaalia ja Biggien läheisten ihmisten haastatteluja.

K-popin uusi superpari on ilmeisesti BLACKPINKIN Jennie ja BigBangin G-Dragon – jotka ovat ehkä seurustelleet jo vuoden.

Saksalainen radiojuontaja vertasi lähetyksessä BTS:ää koronavirukseen (johon "toivottavasti saadaan pian rokote") ja toivoi BTS:n lähettämistä Pohjois-Koreaan... No, kuten arvata saattaa, kommentit on täysin tuomittu.

6ix9ine otsikoissa? Negatiivisesta asiasta? What? Eli siis Tekashi oli klubilla heittänyt stripparia päähän shampanjapullolla, ja räppäriä odottaa lakisyyte.

Katri (@katridogg) käy tässä sarjassa läpi kuluneen viikon puhuttavia ja kiinnostavia musiikkialan ilmiöitä Suomessa ja maailmalla.

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9

Katsottavissa vain Suomessa

Lähetykset

Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Ei tulossa olevia jaksoja

YleX: Katri Norrlin

Musamaailman kiinnostavimmat uutiset ja ilmiöt

Tässä sarjassa musiikkitoimittaja Katri Norrlin (@katridogg) käy joka viikko läpi ajankohtaisia artisteja ja musiikkimaailman mielenkiintoisimpia ilmiöitä. Kuuntele Katria Uuden Musiikin Viikossa: https://areena.yle.fi/1-4355969

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä