Katsottavissa vain Suomessa
Poikkeustila

Traileri: Toivotut - Poikkeustila

  • 31 s
  • 10 kk 16 pv

Elämme yhä kaikkien aikojen poikkeusaikaa. Huhtikuun Toivotut tuo katsottavaksi hieman toisenlaista poikkeustilaa ja ajateltavaa. Ehkä vähän julmaakin, koska huhtikuu.

Julkaisemme vuonna 2007 ensi kertaa esitetyn kausisarjan Poikkeustila. Siirtolaisuus, maahanmuuttajat, ihmisvirrat ja pakolaisuus olivat jo silloin paljon keskustelua ja ristiriitoja herättäneitä ajan ilmiöitä. Yhä useampi eli poikkeustilassa, etsien jalansijaa maailmalta: mistä saada turva, uusi alku ja tulevaisuus? Moni hyvinvointikansalainen tuntui - silloinkin - pelkäävän kriisialueilta saapuvia. Poikkeustila kertoo nimenomaan pakolaisten vastaanottokeskuksesta, ei maahanmuuttajista yleisesti. Sarjan ovat ohjanneet Saara Saarela ja Kimmo Taavila.

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9

Katsottavissa vain Suomessa

Lähetykset

  • Yle Areena
Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Ei tulossa olevia jaksoja

Klipit

Poikkeustila

Draamasarja vastaanottokeskuksesta

Poikkeustila kertoo pakolaisten vastaanottokeskuksesta. Maailman kriisipesäkkeet ja eri ryhmien väliset jännitteet ovat läsnä joka päivä. Arkeen mahtuu konflikteja, itsetuhoa ja rikollisuutta, mutta myös yhteisyyttä, lähimmäisen rakkautta ja romansseja. Miten asukkaat ja työntekijät ratkovat tiukkoja elämän peruskysymyksiä? Rooleissa mm. Vilma Melasniemi, Kari Sorvali, Janne Hyytiäinen, Tiina Pirhonen, Susanna Anteroinen, Tatiana Susi, Morgan Devereaux, Henry Hanikka, Mohammed El Bouari, Sue Willberg, Annie Mutema ja Jarkko Pajunen. Ohjaus: Saara Saarela ja Kimmo Taavila. Yle Draama (2007)

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä