Käytät selainta joka on vanhentunut tai ei kuulu Yle Areenan tukemiin selaimiin. Suosittelemme lataamaan Mozilla Firefoxin tai Google Chromen. Lue lisää täältä
Vintage-valtakunta

Traileri: Vintage-valtakunta - 3. kausi

  • 20 s
  • toistaiseksi

Oodi vanhoille hyville ajoille, kiehtoville esineille, taitaville käsityöläisille ja intohimoisille keräilijöille!

Kolmannen kauden jaksoissa Hyrylän puoti laajenee ja karavaani kulkee pitkin ja poikin Suomea muun muassa Kalakukkolandiassa. Matkalla törmätään ainakin lentäviin lautasiin, vietetään kruunajaisia Haminassa sekä ihastellaan Ulrikan järjestämää upeaa muotinäytöstä.

Mike ja Tomppa matkustavat kolmannella kaudella myös tavarataivaaseen Yhdysvaltain länsirannikolle. Tarkoitus on tehdä hieman hankintoja ja tutustua sikäläisiin hengenheimolaisiin.
Tarttuuko persaukisille suomijunteille jotain mukaan Long Beachin antiikkikeskittymästä, jossa hinnat ovat karanneet käsistä?

Vintage-valtakunta Yle Areenassa!

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9

Katsottavissa vain Suomessa

Lähetykset

Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Ei tulossa olevia jaksoja

Klipit

Vintage-valtakunta

Aarteita ja asennetta - kaikilla oma tarinansa!

Vintage-valtakunnassa kausi 4 ja kymmenen uutta jaksoa. Kesäisillä retkillä löydetään upeita, unohdettuja paikkoja ja ihastellaan esineitä, joista riittää kerrottavaksi hämmästyttäviä tarinoita. Vintage-äijien asennetta säestävät aarteet, yllätykset ja irrottelu! Mike ja Tomppa kääntävät auton keulan Hämeeseen, Pohjanmaalle ja Keski-Suomeen, he piipahtavat myös Turussa ja Tammisaaressa. Ulrikakin ehtii - onneksi - usein mukaan. Silti kummasti taas ostetaan enemmän kuin myydään... Kauden aikana mennään myös metsään, koska sitähän meillä riittää. Uusia projekteja aloitetaan, jatketaan ja nostetaan naftaliinista. Valmistumisesta ei taaskaan ole takeita.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä