Käytät selainta joka on vanhentunut tai ei kuulu Yle Areenan tukemiin selaimiin. Suosittelemme lataamaan Mozilla Firefoxin tai Google Chromen. Lue lisää täältä
Roy Grace

Jakso 1: Pirulliset polttarit 1/2

  • 47 min
  • 15 pv

1/4. Roy Gracen pitkä poliisiura on aallonpohjassa. Perhetragedian jälkeen hän turvautui menetelmiin, jotka mustasivat hänen maineensa. Nyt uusi rikosjuttu vetää hänet takaisin kentälle. Perustuu Peter Jamesin dekkarihahmoon.

Ohjelman tiedot

Alkuperäisnimi Grace

Kuva 16:9 HD

TV-lähetyksen ääniraidat englanti stereo englanti 5.1-ääni

Tekstitys suomi

Katsottavissa vain Suomessa

Lähetykset

  • Yle TV1
Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Ei tulossa olevia jaksoja

Roy Grace

Traumatisoitunut rikostutkija kutsutaan ratkaisemaan selvittämätön rikos

Uusi Peter Jamesin suosikkidekkareihin perustuva sarja esittelee traumatisoituneen rikostutkijan. Urallaan pätevät kannukset hankkinut rikosylikomisario Roy Grace (John Simm) on ajautunut sivuraiteelle, sekä työssään että omassa elämässä. Vaimonsa selvittämättä jääneen katoamisen jälkeen Roy on epätoivonsa keskellä turvautunut meedion apuun. Media on mustannut Gracen maineen, ja ammatillinen pilkkakirves on hoitanut loput. Kun Brightonin rikospoliisi saa käsiinsä haastavan tapauksen, johon omat resurssit eivät riitä, Grace kalastetaan selvittämättömien tapausten pölyisistä arkistoista johtamaan uutta tutkintaa. (Grace, S1. Britannia 2020.)

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä