Au pairit Irlannissa

Au pairiksi lähtevä Nea myöntää: "En kutsuis itteäni lapsirakkaaks!"

  • 1 min
  • toistaiseksi

Espoolainen, matkan aikana 19 vuotta täyttävä Nea rakastaa salilla käymistä ja bilettämistä. Nea toivookin näkevänsä Dublinin yöelämää ja pakkaa mukaansa parhaimmat bilevaatteensa. Nea ei kutsu itseään erityisen lapsirakkaaksi, ja etenkin pienet lapset saattavat ärsyttää häntä. Temperamenttinen ja kavereitaan puolustava neitokainen saattaa välillä ajautua sanaharkkaan muiden kanssa. Oman tulevaisuuden pohtimisen Nea kokee ahdistavaksi, eikä hän vielä tiedä, mitä hän elämältään haluaa. Nea toivookin, että au pairiksi lähteminen auttaisi häntä jäsentämään tulevaisuuden suunnitelmiaan. Onnistuuko Nea löytämään suuntaa elämälleen? Entä muuttuuko Nean mielipide lasten suhteen?

Nea suuntaa kolmihenkiseen perheeseen, johon kuuluvat äiti Trish, sekä kaksi lasta, 8-vuotias Liam ja 6-vuotias Roisin. Perheessä on koettu suurta surua Trishin aviomiehen poismenon vuoksi. Viimeiset pari vuotta ovatkin olleet muutoksia täynnä. Trish toivoo, että au pairin tulo vapauttaisi hänelle enemmän aikaa opiskeluun ja harrastuksiin. Trish on todella tarkka ja Neaa odottaakin melkoinen sääntöviidakko.

Au pairit Irlannissa julkaistaan kokonaisuudessaan Yle Areenassa keskiviikkona 12.5. klo 20.00.

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9

Katsottavissa ulkomailla

Lähetykset

Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Ei tulossa olevia jaksoja

Klipit

Au pairit Irlannissa

Kahdeksas kausi nyt Areenassa!

Au pairit jatkavat matkaansa jo kahdeksannelle kaudelle! Tällä kertaa matkataan Iso-Britannian kyljessä sijaitsevalla smaragdinvihreällä saarella. Keppariharrastaja Ada, sanavalmis Luna, sirkusharrastaja Igi ja bilettäjä Nea saavat hieman erilaisen au pair -kokemuksen, kun koronarajoitukset iskevät päälle myös Irlannissa. Miten au pairit selviävät rajoituksista, lastenhoidosta ja ihmissuhdedraamasta?

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä