Au pairit Irlannissa

Auttaako au pairin työ Irlannissa Lunan itsenäistymään?

  • 1 min
  • toistaiseksi

Ronskia huumoria viljelevä ja sanavalmis 18-vuotias Luna on kotoisin Hämeenlinnasta. Äitinsä kanssa asusteleva nuori neito ei tällä kertaa päässyt opiskelemaan oikikseen, minkä vuoksi hän aikoo pitää välivuoden. Lunan ystävät uskovat, että hän tulee pärjäämään Irlannissa, eikä ainakaan jää juomisessa paikallisille kakkoseksi. Ison persoonan omaava nuori nainen lähtee Irlantiin kokeilemaan siipiään ja ottamaan askeleen kohti itsenäistä elämää. Auttaako välimatka äidistä ja matkustaminen toiseen maahan Lunaa itsenäistymään?

Irlannissa Lunaa odottavat Jennifer ja Gerard sekä perheen lapset, 3-vuotias Grace ja 6-vuotias erityislapsi Killian. Perhe asuu New Castle -nimisessä kylässä, joka on noin 40 minuutin ajomatkan päässä Dublinin keskustasta. Perheessä on myös aiemmin ollut au pair, mutta hän sai lähtöpassit melko nopeasti.

Au pairit Irlannissa julkaistaan kokonaisuudessaan Yle Areenassa keskiviikkona 12.5. klo 20.00.

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9

Katsottavissa ulkomailla

Lähetykset

Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Ei tulossa olevia jaksoja

Klipit

Au pairit Irlannissa

Kahdeksas kausi nyt Areenassa!

Au pairit jatkavat matkaansa jo kahdeksannelle kaudelle! Tällä kertaa matkataan Iso-Britannian kyljessä sijaitsevalla smaragdinvihreällä saarella. Keppariharrastaja Ada, sanavalmis Luna, sirkusharrastaja Igi ja bilettäjä Nea saavat hieman erilaisen au pair -kokemuksen, kun koronarajoitukset iskevät päälle myös Irlannissa. Miten au pairit selviävät rajoituksista, lastenhoidosta ja ihmissuhdedraamasta?

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä