Au pairit Irlannissa

Au pair -Ada haluaa saada rohkeutensa takaisin – katso esittely!

  • 1 min
  • toistaiseksi

Naantalista kotoisin oleva 20-vuotias keppari-harrastaja Ada on ollut aiemmin paljon rohkeampi ja sanonut asioille enemmän kyllä kuin ei. Viime vuosina Ada on kuitenkin kokenut, että rohkeus on kadonnut jonnekin. Nyt Ada haluaakin saada rohkeutensa takaisin astumalla epämukavuusalueelle ja lähtemällä kohti tuntematonta. Englannin kieli on Adalle haastavaa ja omien sanojensa mukaan samanlaista kuin Kimi Räikkösellä. Saako Ada kehitettyä itsevarmuutta sekä kielitaitoaan?

Dublinissa Adalla on vastassaan kaoottinen neljän lapsen perhe, jossa jokainen päivä on täynnä vauhtia ja vaarallisia tilanteita. Koronan takia molemmat vanhemmat – Laura ja Neil – työskentelevät kotoa käsin. Perheen lapset Kyle, 11 vuotta, Noa Belle, 6 vuotta, Briar Rose, 4 vuotta ja Milla, 2 vuotta, pitävät vanhemmat kiireisinä, ja au pair onkin erittäin tervetullut apu perheen arkeen. Etenkin perheen kuopus Milla on hyvin kiintynyt äitiinsä, ja nähtäväksi jää, saako Ada valloitettua lapset puolelleen.

Au pairit Irlannissa julkaistaan kokonaisuudessaan Yle Areenassa keskiviikkona 12.5. klo 20.00.

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9

Katsottavissa ulkomailla

Lähetykset

Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Ei tulossa olevia jaksoja

Klipit

Au pairit Irlannissa

Kahdeksas kausi nyt Areenassa!

Au pairit jatkavat matkaansa jo kahdeksannelle kaudelle! Tällä kertaa matkataan Iso-Britannian kyljessä sijaitsevalla smaragdinvihreällä saarella. Keppariharrastaja Ada, sanavalmis Luna, sirkusharrastaja Igi ja bilettäjä Nea saavat hieman erilaisen au pair -kokemuksen, kun koronarajoitukset iskevät päälle myös Irlannissa. Miten au pairit selviävät rajoituksista, lastenhoidosta ja ihmissuhdedraamasta?

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä