Käytät selainta joka on vanhentunut tai ei kuulu Yle Areenan tukemiin selaimiin. Suosittelemme lataamaan Mozilla Firefoxin tai Google Chromen. Lue lisää täältä
YleX Nosteessa

Jakso 12: Mä en halua, että kukaan tippuu!

  • 15 min
  • toistaiseksi

Kausi 2. Kilpailijoiden avuksi saapuu yksi Suomen kovimmista artisteista ja biisinkirjoittajista: Paula Vesala! Hänen lisäkseen kilpailijat tapaavat heidän vakio-coachin, maailmanluokan tuottajan Jurekin. Nouseeko tuotantojen taso, kun ammattilaiset saapuvat valmentamaan artisteja? Tässä jaksossa yksi pareista voittaa haasteen ja yksi artisti on vaarassa pudota. YleX Nosteessa on reality, jossa etsitään tuoreita artistilupauksia Suomen musakentälle. Sarjasta julkaistaan uusi jakso joka tiistai ja torstai!

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9 HD

TV-lähetyksen ääniraidat suomi stereo

Katsottavissa ulkomailla

Lähetykset

Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Ei tulossa olevia jaksoja

Klipit

YleX Nosteessa

Musiikkireality, jossa etsitään Suomen seuraavaa artistilupausta

Rajoja rikkovassa YleX Nosteessa -realitysarjassa kuusi uransa alussa olevaa artistia hakee nostetta omalle uralleen. 12 osaisessa sarjassa kilpailijat kohtaavat musiikkimaailmasta tuttuja haasteita. Kilpailun voittaja saa mahdollisuuden esiintyä YleXPopissa, saa kappaleensa radiosoittoon ja pääsee biisinkirjoitussessioihin huipputuottaja Jurekin kanssa.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä