Ylen Ketterä demo

Ylen Ketterä demo 1/2021

  • 51 min
  • toistaiseksi

Kesäkuun 2021 Ylen Ketterässä demossa aiheina: Yle Lean Culture Toolkit 2 on nyt täällä! OKR - tavoitelähtöinen tulosjohtaminen sekä johtamis- ja oppimissyklien kiihdyttäminen. Kaverikatsomo uudistaa perinteisen TV-katselun. Ketterä kulttuuri Yle Markkinoinnin johtamiseen. Ylen Ketterissä demoissa yleläiset esittelevät tekemistä kokeilukulttuurin, ketterän johtamisen ja innostavan kulttuurin inspiroimana. Demossa puhumassa Eija Hakakari, Janne Yli-Äyhö, Sanna Tornivaara, Sacha Lagriliere, Jyri Kivimäki, Henri Weiss, Maria Ainamo-McDonald, Hannu Haapasalo, Teija Korkeamaa ja Juhana Säilynoja sekä hostina Mirette Kangas.

Ylen Ketterissä demoissa yleläiset esittelevät tekemistä kokeilukulttuurin, ketterän johtamisen ja innostavan kulttuurin inspiroimana. Mukana usein myös kiinnostava vieraspuhuja Ylen ulkopuolelta.
#KetteräYle #yle #leanculture

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9

Katsottavissa ulkomailla

Lähetykset

  • Yle Areena
Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Ei tulossa olevia jaksoja

Ylen Ketterä demo

Uuden toimintakulttuurin jäljillä

Digitalisaatiossa johtaminen ja yrityskulttuuri ovat murroksessa. Tämän murroksen keskeisimpiä muutosvoimia ovat ketterät metodit sekä uusi toiminta- ja yrityskulttuuri. Ylen Ketterissä demoissa yleläiset esittelevät tekemistä kokeilukulttuurin, ketterän johtamisen ja innostavan kulttuurin inspiroimana. Mukana myös kiinnostava vieraspuhuja Ylen ulkopuolelta. Hostina Mirette Kangas.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä