Valtapeli x Kioski

Mikä puolue selviää tietovisasta ehjin nahoin?

  • 21 min
  • toistaiseksi

Nyt ollaan VALTAPELIN YTIMESSÄ! Miten puolueet pärjäävät pitäjien pahimmassa tietovisassa, kun kysymyksiä tulee täyslaidallinen? Ovatko puolueet linjanneet omaa kantaansa p****rallista tai missä ja kenelle tarjotaan kasvisruokaa? Nämä ja paljon muuta, kun puolueiden puheenjohtajat joutuvat tiukkaakin tiukempaan TIETOVISAAN!

Valtapeli Game Show on Ina Mikkolan vetämä spesiaali vaalitenttisarja, jossa puolueiden puheenjohtajat kohtaavat kinkkisiä haasteita! Tän sarjan tarkoituksena on selventää mistä kuntavaaleissa on kyse, ja mitä puolueet meinaa Suomen pitäjissä duunata! Kuntavaaleissa voi äänestää 26.5-13.6. Lisää jelppiä oman äänestyspäätöksen tekoon löytyy esim. Ylen vaalikoneesta.

Valtapeli Gameshown kaikissa viidessä videossa näemme kahdeksan eduskuntapuolueen puheenjohtajat/varapuheenjohtajat:

Jussi Saramo (Vas.)
Annika Saarikko (Kesk.)
Maria Ohisalo (Vihr.)
Jussi Halla-aho (PS)
Anna-Maja Henriksson (RKP)
Matias Mäkynen (SDP)
Sari Essayah (KD)
Petteri Orpo (Kok.)

Esiintymisjärjestys on arvottu jaksokohtaisesti. Kilpailijat eivät ole nähneet toisten vastauksia ennen omaa esiintymistään.

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9

Katsottavissa ulkomailla

Lähetykset

Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Ei tulossa olevia jaksoja

Valtapeli x Kioski

Miten puheenjohtajat mahtavat selvitä, kun eteen lävähtää kiusallisia meemejä, haastavia tietovisakysymyksiä, luurankoja kaapissa ja paskoja valintoja? Valtapeli Gameshown kaikissa viidessä videoissa näemme kahdeksan eduskuntapuolueen puheenjohtajat/varapuheenjohtajat: Jussi Saramo (Vas.) Annika Saarikko (Kesk.) Maria Ohisalo (Vihr.) Jussi Halla-aho (PS) Anna-Maja Henriksson (RKP) Matias Mäkynen (SDP) Sari Essayah (KD) Petteri Orpo (Kok.) Luvassa on viihdyttäviä hetkiä ja tiukkaa asiaa! Tulette näkemään puolueiden puheenjohtajista uusia puolia, ja selkoa tulee myös siihen, mistä juuri kuntapolitiikassa on kyse.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä