Jälkikaronkka

Mitkä tekijät vaikuttavat viinin makukokemukseen? "Jos luulet viinin olevan kalllimpaa, viini maistuu paremmalta"

  • 18 min
  • toistaiseksi

Jälkikaronkassa aiheina kalliin viinin maku, psykologisten tekijöiden vaikutus kokemuksiimme, valon polarisaation avulla elämän etsiminen, ja pohditaan toimiiko ultraäänikarkotin punkkeihin?
Lisäksi ihmetellään ihmiskorvaa, joka ei kuule kaikkea äänisaastetta.Tieteen viimeisimpien kuulumisten ja ilmiöiden parissa ovat tähtitieteen sekatyöläinen Anne Liljeström, tekniikan tohtori ja eläinlääketieteen kandidaatti Sini Merikallio sekä käyttäytymistaloustieteen väitöskirjatutkija Jori Grym.

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9

Katsottavissa ulkomailla

Lähetykset

Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Ei tulossa olevia jaksoja

Jälkikaronkka

Tiedemaailman innostavimmat puheenaiheet

Tieteen moniottelijat keskustelevat tiedemaailman innostavimmista uutisista . Milloin mennään Marsiin? Kumpi on kovempi, leijona vai tiikeri? Mitä bakteerinsyöjävirukset tekevät?

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä