Käytät selainta joka on vanhentunut tai ei kuulu Yle Areenan tukemiin selaimiin. Suosittelemme lataamaan Mozilla Firefoxin tai Google Chromen. Lue lisää täältä
Tie Eedeniin

Traileri: Toivotut - Tie Eedeniin

  • 35 s
  • 8 kk 16 pv

Tie Eedeniin on TV2:ssa vuosina 2003-2005 esitetty suomalainen draamasarja. Pääosissa nähtiin mm. Teijo Eloranta, Ismo Kallio, Kirsti Väänänen ja Aimo Räsänen. Sarjalla oli useita ohjaajia mm. Maarit Lalli, Juha Rosma, Saara Saarela, Olli Saarela, Aleksi Salmenperä. Tie Eedeniin kertoo kyläyhteisöstä, johon eräänä päivänä astuu suuri salaisuus. Biologipariskunta palaa kotiseudulleen tekemään tutkimusta, jonka syytä ei voi jakaa edes parhaiden ystävien kanssa.

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9

Katsottavissa vain Suomessa

Lähetykset

  • Yle Areena
Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Ei tulossa olevia jaksoja

Klipit

Tie Eedeniin

Kotimainen jännitysdraama tutkimusbisneksestä

Mikä on mystinen Eerola-syndrooma, joka uhkaa paratiisimaisen kyläyhteisön jäsenten tulevaisuutta? Tutkijapariskunta palaa kotiseudulleen etsimään huipputekniikan keinoin voittoa kuolemasta. Kotimainen draamasarja Tie Eedeniin kertoo lääkebisneksestä, suvun ristiriidoista ja ihmissuhteista. Rooleissa mm. Teijo Eloranta, Marjaana Maijala, Vilma Vuorio, Aimo Räsänen, Kirsti Väänänen, Reino Nordin, Kari Sorvali, Irja Korhonen, Ismo Kallio, Outi Vuoriranta, Arttu Ratinen, Karoliina Blackburn ja Jari Salmi. Yle Draama (2003)

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä