Käytät selainta joka on vanhentunut tai ei kuulu Yle Areenan tukemiin selaimiin. Suosittelemme lataamaan Mozilla Firefoxin tai Google Chromen. Lue lisää täältä
Leonardo

Jakso 1: Kristuksen kaste

  • 53 min
  • 7 kk 1 pv

1/8. Milano vuonna 1506. Fiktiivisessä tarinassa keski-ikäinen Leonardo da Vinci on pidätetty. Häntä epäillään rikoksesta, ja virkaintoinen nuori poliisi, Stefano Giraldi, kuulustelee häntä. Leonardo alkaa kertoa elämäntarinaansa ja muistelee aikaansa mestarinsa opissa. Siellä hän myös tapasi uhrin ensimmäistä kertaa.

Ohjelman tiedot

Alkuperäisnimi Leonardo

Kuva 16:9 HD

TV-lähetyksen ääniraidat englanti stereo

Tekstitys suomi ruotsi

Katsottavissa vain Suomessa

Lähetykset

  • Yle TV1
Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Ei tulossa olevia jaksoja

Leonardo

Historiallinen jännitysdraama Leonardo Da Vincin elämästä

Suuren renessanssi-ihmisen, Leonardo da Vincin, laaja ja mittaamattoman arvokas tuotanto tunnetaan, mutta millainen oli mies niiden takana? Upean visuaalinen draamasarja pukee uuden tulkinnan mestarista kiehtovan jännitystarinan muotoon. Väitetään, että Leonardo da Vincin suurin mestariteos on kadonnut iäksi eikä kukaan tiedä miksi. Leonardo on keski-ikäinen mies, kun hän joutuu vankilaan syytettynä naisenmurhasta. Nuori ja kunnianhimoinen poliisi Stefano Giraldi kuulustelee Leonardoa Milanon vankilassa, mutta onko hän enemmän syyttäjän vai puolustuksen asialla? Pääosassa Aidan Turner. (Leonardo. Italia, 2021.)

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä