Käytät selainta joka on vanhentunut tai ei kuulu Yle Areenan tukemiin selaimiin. Suosittelemme lataamaan Mozilla Firefoxin tai Google Chromen. Lue lisää täältä
Traileri

Traileri: Toivotut - Yleisradion Televisioteatteri 60v

  • 33 s
  • 9 kk 7 pv

Marraskuun Toivotut juhlii 60 vuotta sitten perustettua televisioteatteria.

Televisioteatterin ohjelmat ovat olennainen osa Yleisradion historiaa sekä uudenlaisen esittämisen ja katsomisen historiaa. Konkarinäyttelijät ja uudet kasvot Suomen suurimmalla näyttämöllä, televisioruudussa.

Televisioteatterin esitykset ovat katsojien muistissa. Klassikot, kabareet ja kannanotot. Elämän kapina. Televisioteatteri viihdytti, haastoi ja polemisoi. Esityksiä rakastettiin, odotettiin, inhottiin, jopa vihattiin. Miten ne uskaltaa, saattoi katsoja huokaista.

Julkaisemme nyt kymmenen vähän harvemmin nähtyä ohjelmaa Televisioteatterin ohjelmistosta. Mukana on klassikoita, yhteiskunnallista draamaa ja yksilön tarinoita. Valovoimaisia esiintyjiä ja tekijöitä, joista osa tekee työtä yhä edelleen. Televisioilmaisu on saattanut muuttua kuudessakymmenessä vuodessa. Asiat, tunteet, ihmisiä kiinnostavat aiheet ja ihmisyys eivät niinkään.

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9

Katsottavissa vain Suomessa

Lähetykset

  • Yle Areena
Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Ei katsottavissa olevia jaksoja tällä hetkellä.

Ei tulossa olevia jaksoja

Klipit

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä