Käytät selainta joka on vanhentunut tai ei kuulu Yle Areenan tukemiin selaimiin. Suosittelemme lataamaan Mozilla Firefoxin tai Google Chromen. Lue lisää täältä
Lauman uusi jäsen

Traileri: Lauman uusi jäsen (SWE)

  • 60 s
  • 9 kk 4 pv

Uusi sarja Yle Areenassa 18.10.2021.

Lauman uusi jäsen -sarjassa tutustutaan neljään kotitalouteen, jotka ovat päättäneet hankkia lemmikin. Tule mukaan seuraamaan Andreasta ja Oonaa, Backströmin perhettä, Inestä ja Schakirin perhettä, kun heidän uusi nelijalkainen ystävänsä saapuu. Elämä muuttuu, kun pentu tai rescue-kissa tutustuu uuteen laumaansa. Sarja käsittelee eläimen ja ihmisen välistä ystävyyttä, mutta myös niitä suuria tunteita, joita lemmikin ottaminen ja muutos perheen kokoonpanossa herättävät.

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9

Katsottavissa ulkomailla

Lähetykset

  • Yle Areena
Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Ei tulossa olevia jaksoja

Klipit

Lauman uusi jäsen

Elämä muuttuu, kun perhe hankkii lemmikin

Iloinen koko perheen sarja tutustuttaa katsojat neljään perheeseen, jotka hankkivat lemmikin. Koko perheen elämä muuttuu, kun koiranpentu tai löytökissa tutustuu uuteen laumaansa ja asettuu taloksi. Sarjassa käsitellään lämminhenkisesti eläimen ja ihmisen välistä ystävyyttä sekä uuden perheenjäsenen herättämiä suuria tunteita. Tuotanto: Five Corners Production, 2021.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä