Käytät selainta joka on vanhentunut tai ei kuulu Yle Areenan tukemiin selaimiin. Suosittelemme lataamaan Mozilla Firefoxin tai Google Chromen. Lue lisää täältä
Massi

Traileri: Massi

  • 48 s
  • 7 kk 4 pv

Rahanpesua ja leipomista draamasarjassa kahdesta naisesta, jotka tulevat yhteiskunnan eri laidoilta. Malou Sander (Helena af Sandeberg) on Lidingölainen nainen, jonka menestynyt julkisivu on romahtamaisillaan. Törmätessään 47 miljoonan kruunun ryöstösaaliiseen hän avaa leipomon rahanpesua varten ilman minkäänlaista kokemusta.

Tietämättään hän tulee palkanneeksi ryöstäjän vaimon, Liana Skogin (Bianca Kronlöf), velkaantuneen yksinhuoltajaäidin joka on jäänyt pinteeseen hänen miehensä jäätyä kiinni ryöstöstä. Lianalla ei ole aavistustakaan, että epäonnistuneessa ryöstössä saadut rahat ovat hänen uuden pomonsa käsissä.

Yle Areena 11.10.2021 kaikki 8 jaksoa
Yle Fem ma 22.00, alkaen 27.12.2021

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9

Tekstitys suomi

Katsottavissa vain Suomessa

Lähetykset

  • Yle Areena
Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Klipit

Massi

Ruotsalainen jännityssarja

Yhden leipä on toisen... Maloun täydellinen elämä on luisumassa kohti katastrofia, ja verottajakin on hänen kimpussaan. Synkimmällä hetkellä Malou löytää maahan kaivetun laukun, jossa on 47 miljoonaa kruunua. Samaan aikaan rikollisjengi jahtaa Lianaa, joka yrittää epätoivoisesti löytää poikaystävänsä kätkemän ryöstösaaliin. Maloun ja Lianan tiet risteävät leipomossa, kun 47 miljoonaa pitää pestä. Ruotsalainen jännityssarja. Pääosissa: Helena af Sandeberg (Malou), Bianca Kronlöf (Liana). (Deg. Tuotanto: Nexiko yhteistyössä SVT:n, Inlandin ja Film Capital Stockholmin kanssa. 2021.)

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä