Käytät selainta joka on vanhentunut tai ei kuulu Yle Areenan tukemiin selaimiin. Suosittelemme lataamaan Mozilla Firefoxin tai Google Chromen. Lue lisää täältä
Kohti Tanssin taloa

Jakso 2: Tanssi saa seinät!

  • 4 min
  • toistaiseksi

Arkkitehtuuri on tiimityötä. Kaksi Tanssin talon keskeistä arkkitehtia Harri Lindberg (JKMM) ja Pia Ilonen (ILO arkkitehdit) tanssivat pienoismallin ääreltä rakenteilla olevan talon uumeniin. Rakennus toimii vasta, kun se on löytänyt yleisönsä ja me uskomme, että näin tulee käymään myös uuden ja hienon Tanssin talon kohdalla. Käsikirjoitus ja ohjaus Liisa Vihmanen.

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9 HD

TV-lähetyksen ääniraidat suomi stereo

Tekstitys ohjelmatekstitys (suomi)

Katsottavissa ulkomailla

Lähetykset

  • Yle Teema Fem
Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Kohti Tanssin taloa

Tanssijat juhlivat uutta Tanssin taloa

Uusi Tanssin talo avataan Helsingin Kaapelitehtaalla helmikuussa 2022. Ensimmäisen kerran Tanssin talosta puhuttiin jo 1930-luvulla, joten toiveiden ja valmistumisen välillä on ehtinyt syntyä ja kadota jo monta tanssijasukupolvea. Yhdistyksen pitkäaikainen puheenjohtaja Tuomo Railo kuvaa lopullista prosessia jännitysnäytelmäksi. Mutta nyt, kun viimeisiä paljetteja kiinnitetään ulkoseinään, on aika juhlia! Kolmessa lyhytvideossa kuljetaan matka Tanssin talolle. Tanssijoina tanssija ja koreografi Tommi Railo, arkkitehdit Pia Ilonen ja Harri Lindberg, sekä Sini Peura. Ohjaus Liisa Vihmanen.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä