Ylen aamu

Millä ihmeellä ravintola-alalla saadaan lisää työntekijöitä?

  • 4 min
  • toistaiseksi

Koronapassi vapauttaa ravintolat rajoituksista ja käsillä alkaa olla vilkas pikkujoulusesonki. Pitkä sulkuaika sai kuitenkin monet työntekijät vaihtamaan alaa - ja nyt ravintoloissa on huutava työvoimapula. Mistä työlle löydetään tarvittavat tekijät? Baronan toimialajohtaja Mikael Nuotio on Miika Koskelan haastattelussa.

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9

TV-lähetyksen ääniraidat suomi stereo

Katsottavissa ulkomailla

Lähetykset

Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Klipit

Ylen aamu

Päivän puheenaiheet

Ylen aamu antaa parhaat eväät nousevaan uutispäivään. Tuoreimmat uutiset, puheenaiheet ja valtakunnan kiinnostavimmat vieraat.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä