Käytät selainta joka on vanhentunut tai ei kuulu Yle Areenan tukemiin selaimiin. Suosittelemme lataamaan Mozilla Firefoxin tai Google Chromen. Lue lisää täältä
Punkaharjun pojat

Traileri: Punkaharjun pojat

  • 30 s
  • toistaiseksi

Punkaharjun pojat on dokumentaarinen realitysarja tubettajatähtiryhmä Biisonimafian matkasta Punkaharjulta punaiselle matolle. Se kertoo entisten hiihtopummien ja kellareiden kasvattien, Kaitsu Rinkisen ja Janne Kaperin, vuonna 2001 syntyneestä unelmasta tehdä pitkä elokuva.

20 vuotta myöhemmin, television hylkäämät ja Youtuben pelastamat Biisonit ryhtyvät ensimmäisen "oikean" elokuvansa tekoon, kiikarissa leffateatterit vuonna 2022.

Kestääkö ryhmä itsenäisen elokuvan tekemisen haasteet, kun pelissä ovat omat, lainatut ja ruinatut rahat, terveys ja ystävyys? Onko rakkaus kuvaan kaiken venymisen arvoista? Tie ei ole kivinen vain edessä, vaan se on ollut sitä jo takana. Vuosien myötä pienen työryhmän taidot ovat kasvaneet, fanikunta on vakiintunut, ja vuosi 2021 on Biisonimafian historian isoin näytön paikka.

Koko sarja Areenassa 25.11. alkaen!

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9

Katsottavissa vain Suomessa

Lähetykset

Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Klipit

Punkaharjun pojat

Realitysarjassa tubettajaryhmä Biisonimafia aikoo tehdä unelmastaan totta

Punkaharjun pojat on dokumentaarinen realitysarja tubettajatähtiryhmä Biisonimafian matkasta Punkaharjulta punaiselle matolle. Se kertoo entisten hiihtopummien ja kellareiden kasvattien, Kaitsu Rinkisen ja Janne Kaperin, vuonna 2001 syntyneestä unelmasta tehdä pitkä elokuva. 20 vuotta myöhemmin, television hylkäämät ja Youtuben pelastamat Biisonit ryhtyvät ensimmäisen oikean elokuvansa tekoon, kiikarissa leffateatterit vuonna 2022. Kestääkö ryhmä itsenäisen elokuvan tekemisen haasteet, kun pelissä ovat omat, lainatut ja ruinatut rahat, terveys ja ystävyys? Onko rakkaus kuvaan kaiken venymisen arvoista? Tie ei ole kivinen vain edessä, vaan se on ollut sitä jo takana. Vuosien myötä pienen työryhmän taidot ovat kasvaneet, fanikunta on vakiintunut, ja vuosi 2021 on Biisonimafian historian isoin näytön paikka.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä