Katsottavissa vain Suomessa
Tuliportaat

Jakso 3: Sylvi näkee aaveen!

  • 57 min
  • ei katsottavissa

3/16. Sylvi tyrmistyy Caroluksen suunnitelmista. Soili kiirehtii asioita omaksi edukseen - ja Lehtitalon markkinointipäällikön Antin, joka juonii omaa etuaan myös Alicen kanssa. Antti valitaan Laurin uskotuksi mieheksi. Lauri itse on toisaalla... Venäläinen Natasha kertoo Lehtitalon Hannulle ja Tompalle tietoja seksiklubista, ja Rian miehestä Henrikistä. Sylvi järkyttyy nähdessään kaupungilla Samin ja Carolan. (1998)

Rooleissa: Sylvi Salonen (Sylvi Kaitala), Tapani Perttu (Carolus Kaitala), Fred Negendanck (Henrik af Näfverhorn), Kaarina Turunen (Ria af Näfverhorn), Joonas Saartamo (Matias af Näfverhorn), Anu Pekkarinen (Elli Ranta), Teemu Lehtilä (Sami Ranta), Mikko Hänninen (Captain Larry), Minna Turunen (Carola Jarvis), Esko Hukkanen (Holopainen), Kristiina Elstelä (Kaisa), Stina Engström (Alice Åstad), Markku Maalismaa (Antti Mäki), Eppu Nuotio (Soili Jalaspuro), Anu Sinisalo (Kikka Nordberg), Seppo Pääkkönen (Hannu Koski), Toni Wahlström (Tomppa Harjula), Petra Karjalainen (Malla Vartiainen), Elina Skvortsova (Natasha). Käsikirjoittaja Irmeli Castrén. Ohjaaja Kurt Nuotio. Musiikki: Yari.

Ohjelman tiedot

Kuva 4:3

TV-lähetyksen ääniraidat suomi stereo

Tekstitys ohjelmatekstitys (suomi)

Katsottavissa vain Suomessa

Lähetykset

  • Yle TV1
Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Ei katsottavissa olevia jaksoja tällä hetkellä.

Ei tulossa olevia jaksoja

Tuliportaat

Tuliportaat-sarja kertoo lehtiyhtiöstä, jossa käydään häikäilemätöntä valtataistelua niin omistuksesta kuin parhaista lööpeistä. Toinen omistaja, Yrjö Ranta, kuolee ja jättää jälkeensä yllättävän testamentin. Toisen omistajasuvun leskirouva Sylvi Kaitala pitää tiukasti poikansa puolia valtataistelussa. Poika Carolus Kaitala seurustelee juonittelevan päätoimittaja Soili Jalaspuron kanssa. Muu suku ei näytä näytä piittaavan Lehtitalosta, vain sen rahoista. Kuka on Carola Jarvis ja missä on perijä Lauri Ranta? Onko kaapeissa mitään muuta kuin skandaaleja? Onko uskoa ja toivoa? Entä rakkautta? 16-osainen draamasarja on TV1 Draamaohjelmien tuotanto vuodelta 1998.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä