Käytät selainta joka on vanhentunut tai ei kuulu Yle Areenan tukemiin selaimiin. Suosittelemme lataamaan Mozilla Firefoxin tai Google Chromen. Lue lisää täältä
Paratiisi - minisarja

Jakso 1: Sekoilua ja huolenpitoa

  • 46 min
  • ei katsottavissa

1/2. Eroperheen tarina 14-vuotiaan Ruutin silmin. Uusperheen kuvioissa on mukana myös pissispikkusisko. (2010)

Rooleissa: Elina Knihtilä (Hanna), Linda Tuomenvirta (Ruut), Kari-Pekka Toivonen (Atte), Hannu-Pekka Björkman (Klasu), Emmi Vyyryläinen (Pii), Katri Erkkilä (Samira), Arman Ansari (Hamid), Riku Kemppinen (poliisi), Konsta Mäkelä (poliisi), Heikki Rantanen (myymäläpäällikkö), Elias Gould (Henkka), Miika Laakso (Mike). Käsikirjoittaja: Kirsikka Saari. Ohjaaja: Reetta Aalto.

Ohjelman tiedot

Alkuperäisnimi Kotikatsomo: Paratiisi

Kuva 16:9 HD

TV-lähetyksen ääniraidat suomi stereo

Tekstitys ohjelmatekstitys (suomi)

Katsottavissa vain Suomessa

Lähetykset

  • Yle TV1
Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Ei katsottavissa olevia jaksoja tällä hetkellä.

Ei tulossa olevia jaksoja

Paratiisi - minisarja

Uusperheen tarina 14-vuotiaan Ruutin silmin. Äidin uuden miehen mukana perheeseen tulee myös Pii, 13, pikkuvanha ja kovapintainen pissis. Ruut haluaa siskopuolesta eroon, kunnes oivaltaa, että Piin asenne ja taidot voivat olla ratkaisu ongelmiin. Paratiisin nuoret liikkuvat syyssateen piiskaamissa itähelsinkiläisissä lähiöissä ja ostoskeskuksien käytävillä. He peittävät omat surunsa ja kantavat myös vanhempiensa huolia. Ruut keksii, miten loppuu tämä kaikkien rakastaminen. Kaksiosainen Paratiisi on Yle Draaman tuotanto vuodelta 2010.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä