Käytät selainta joka on vanhentunut tai ei kuulu Yle Areenan tukemiin selaimiin. Suosittelemme lataamaan Mozilla Firefoxin tai Google Chromen. Lue lisää täältä
McLeodin tyttäret

Jakso 224: Karjareitin varrelta

  • 42 min
  • ei katsottavissa

Kausi 8. Naiset koettavat saada vauhkoontuneet eläimet kootuksi yhteen, mutta ne pitäisi vielä ehtiä saamaan karjajunaan. Grace paljastaa lopulta Marcukselle tietonsa Ingridistä.

Ohjelman tiedot

Alkuperäisnimi McLeod's Daughters

Kuva SD

TV-lähetyksen ääniraidat englanti stereo

Tekstitys suomi

Katsottavissa vain Suomessa

Lähetykset

  • Yle TV2
Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Ei katsottavissa olevia jaksoja tällä hetkellä.

McLeodin tyttäret

Rakastettu sarja siskoksista australialaisella maatilalla

Syrjäisen australialaisen karjatilan historiassa kääntyy uusi lehti. Isänsä apuna tilaa hoitanut Claire McLeod on jäänyt yksin ja joutuu vielä vastaanottamaan ei-toivotun vieraan - sisarpuolensa, jota hän ei ole nähnyt vuosiin. Tess Silverman McLeod on asunut äitinsä kanssa kaupungeissa koko ikänsä, mutta nyt äiti on kuollut ja tyttö saapuu etsimään uutta alkua isänsä kotiin. Vierailulla on syvempikin syy: isän testamentissa tila on jaettu kahtia, ja kumpikin tyttäristä on perinyt siitä puolet. Sisarusten yhteistyöllä ei ole hyvät näkymät. Claire on epäluuloinen sisarensa aikeista ja huolissaan tilan kohtalosta. Tess taas kokee, ettei hän ole tervetullut tilalle, jonka elämänmenosta hän ei myöskään tajua tuon taivaallista. Eikä miehisessä maailmassa tilanhoito ei ole leikintekoa muutenkaan. Kuinka karjatilan käy, ja mitä tapahtuu sisarpuolten keskinäisille suhteille? Pääosissa: Lisa Chappell, Bridie Carter. Alkuperäisidea: Posie Graeme-Evans. Tuotanto: Nine Network, Australia, 2001-2009.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä