Hyppää sisältöön

Arto Koskelo

Arto ”Viinipiru” Koskelo porautuu suomaliaseen ruoka- ja juomakulttuurin mielekkyyteen ja mielettömyyteen hartaasti ja mitään säästelemättä.

expand_more

Näytä Lisää

  • Kaviaaria suoraan kämmenselältä eikä Cocista koskaan muovipullosta

    57 minke 18.3.2015

    Poistettu jonosta
  • Kuppi rasvakahvia ja anoppi imuroi koko meidän asunnon

    57 minke 11.3.2015

    Poistettu jonosta
  • Ruoka on maailman paras itsehoitolääke

    57 minke 4.3.2015

    Poistettu jonosta
  • Porogastronomia on kasvava trendi

    57 minke 25.2.2015

    Poistettu jonosta
  • Suomi on kone, joka käy kahvilla

    57 minke 18.2.2015

    Poistettu jonosta
  • Intohimona juoma

    57 minke 11.2.2015

    Poistettu jonosta
  • Miksi ihmeessä ravintoloiden keittiöissä on niin vähän naisia?

    57 minke 4.2.2015

    Poistettu jonosta
  • Kaikella ruualla on oma paikkansa

    57 minke 28.1.2015

    Poistettu jonosta
  • Suomalainen ruokakulttuuri on mainettaan parempi

    57 minke 21.1.2015

    Poistettu jonosta
  • Alkoholipolitiikka - sata vuotta rämpimistä suossa

    57 minke 14.1.2015

    Poistettu jonosta
Ladataan...
skip_next
volume_up