Käytät selainta joka on vanhentunut tai ei kuulu Yle Areenan tukemiin selaimiin. Suosittelemme lataamaan Mozilla Firefoxin tai Google Chromen.  Lue lisää täältä

Yöklassinen

Sibelius (sov. Eskelinen): Melodinen ajatus op.40/6 (Ismo Eskelinen, kitara). 23:12 Dvorák: Sinfonia n:o 9 (Uudesta maailmasta) (RSO/Jukka-Pekka Saraste). 23:54 Beethoven: Sonaatti sellolle ja pianolle n:o 1 F-duuri (Matt Haimovitz, sello, ja Christopher O'Riley, fortepiano). 00:18 d'Indy: Souvenirs (Monte Carlon FO/James DePreist). 00:38 Debussy: Douze etudes pour le piano (12 etydiä pianolle) (Charles Rosen). 01:21 Sallinen: Three adagios (Kalevi Kiviniemi, Turun tuomiokirkon urut). 01:33 W.A. Mozart: Divertimentot jousille D-duuri, B-duuri ja F-duuri (Moskovan virtuoosit/Vladimir Spivakov). 02:18 Gottschalk: Sinfonia n:o 1 (Tropiikin yö) (Utahin SO/Maurice Abravanel). 02:39 J.S. Bach: Sonaatit viululle ja kosketinsoittimelle n:o 4 c-molli, n:o 5 f-molli ja n:o 6 G-duuri (Richard Tognetti, viulu, Neal Peres da Costa, cembalo ja kamariurut sekä Daniel Yeadon, sello ja viola da gamba). 03:34 Mahler: Des Knaben Wunderhorn (Christa Ludwig, mezzosopraano, ja Walter Berry, baritoni, sekä New Yorkin FO/Leonard Bernstein). 04:31 Liszt: Sinfoniset runot Festklänge; Hamlet; Hungaria (Neuvostoliiton kulttuuriministeriön SO/Mark Ermler). 05:28 Brahms: Sonaatti sellolle ja pianolle n:o 2 F-duuri (Jacqueline Du Pré ja Ernest Lush). 05:57 Marvia: Kuulutusmatka (Jaakko Kortekangas, baritoni, ja Ilkka Paananen, piano).

Nyt soi: Mahler: Des Knaben Wunderhorn (Christa Ludwig, mezzosopraano, ja Walter Berry, baritoni, sekä New Yorkin FO/Leonard Bernstein).
21:10
4:00
Lähetä palautetta
volume_up