Hyppää sisältöön

Ruokaväärentäjät

· asia

Puhdasta ja laadukasta ruokaa. Sitähän me tilaamme. Kasvanut laatutietoisuus on houkutellut Suomeen uuden rikollisryhmän: ruokaväärentäjät. Kanat ja kukot vaihtavat ravintolassa sukupuolta ja ruokakaapissasi oleva ekstraneitsytoliiviöljy on luultavasti väärennettyä. Entä mitä väärennettyä tuotetta saapuu EU:hun eniten? Kyseessä eivät ole Louis Vuittonin käsilaukut eivätkä Dieselin farkut, vaan eräs elintarvike. Millaisia ruokaväärennöksiä me syömme? Siitä puhutaan Maria Petterssonin johdolla. Studiossa ravintola Murun keittiömestari Timo ”Lintsi” Linnamäki sekä toimittaja ja Kemikaalicocktail-blogin pitäjä Noora Shingler.

käynnistyskerrat 436
Lataa tiedosto

Kuuntele myös