"Vegaanin ruokakassin ei tarvitse olla kallis. Mun ruokavalion peruspilari on tuoreet, sesongin mukaiset vihannekset. Palkokasvit ja kuivatut pavut eivät maksa paljon mitään. Olen luova keittiössä. Mulla on kotona aina kunnon perusvarasto, joten ei tarvitse rampata kaupassa joka päivä. Tarjoukset on mun salainen ase", kertoo bloggari ja kirjailija Elina Innanen.
Aloitteleva vegaani kannattaa lähteä pienillä askelilla. Aluksi kannattaa tehdä tuttuja suosikkeja vegaaniversiona, kahvimaito soijamaitoon ja jugurtti kaurajugurttiin.
Puheen Iltapäivässä piipahti nainen, joka kirjoittaa Keppijumppaa ja porkkanaa -blogia, jossa etsii hyvää oloa ja kuntoa liikunnan ja terveellisten elämäntapojen avulla, sekä Chokochili-vegaaniruokablogia. Hän on kirjoitanut kaksi vegaanista keittokirjaa. Tuoreempi niistä, Vegaanin keittiössä -Parempaa arkiruokaa kasviksista- on ilmestynyt tässä syksyllä.
Bloggari ja keittokirjan tekijä Elina Innasta haastatteli Salla Vuolteenaho.
Siirry sarjan sivulle arrow_forward_iosJAA:
