Radio Suomesta poimittuja: Jussi Soini: Äitien antamia ohjeita jalostetaan nykypäivään
Ruokamestari Jussi Soini on tehnyt vuosikausien työn lihan oikeaoppisen myynnin ja valmistuksen sanansaattajana.
Hän on opeissaan korostanut mm. sitä, että ruoan valmistuksessa käytettävän lihan tulisi olla sopivan lämmintä, ennen kypsennyksen aloittamista.
Radio Suomessakin Soini opasti vuosikaudet kuuntelijoita etenkin joulukinkun valmistuksessa.
Jussi Soini kehuu nuorien ennakkoluulottomuutta ruoan valmistuksessa. Äitien antamia ohjeita jalostetaan nykypäivään sopiviksi, mm. maustamisessa ollaan hyvinkin ennakkoluulottomia.
Reportterimme Olli Ihamäki kävi tapaamassa ruokamestari Jussi Soinia Somerolla.
Siirry sarjan sivulle arrow_forward_ios JAA: