Hyppää sisältöön

Puheen Päivä: Ruokamysteerit-kirjan tekijät: Väärä tieto aiheuttaa ähkyä, ei väärä ruoka!

Rasvataistelu, proteiinihehkutus, superfood-suositukset, lähiruoka, kalorien laskenta, lihansyönnin ekologisuus. Ravitsemuksesta on 2000-luvulla keskusteltu ja väitelty siinä määrin, että hyvien ruokavalintojen puntaroinnista on tullut monelle hämmentävää ja hankalaa. Ravintoterapeutti Leena Putkonen ja maatalous ja metsätieteiden maisteri Mari Koistinen kirjoittivat kirjan Ruokamysteerit, joka pyrkii jakamaan tolkullista tietoa ruoasta ja tekemään tietä ruoasta nauttimiselle. Kirjoittajien yhteisessä ruokamysteerit.fi-blogissa sukelletaan ravitsemuskeskusteluun ja ruokavalintojen ekologisuuteen.

käynnistyskerrat 381
Lataa tiedosto

Kuuntele myös