Monissa kodeissa on todennäköisesti katsottu varsin tarkalla silmällä viikonlopun sääennusttetta ja toivottu poutaista. Koulujen päättäjäisviikonloppu on myös lakkiaisviikonloppu ja se tietää monissa kodeissa tavallista isompia juhlia, joihin hyvää säätä tietysti toivotaan. Jos ja kun vieraita on useita kymmeniä, ehtii harva tehdä juhliin kaikkea tarjottavaa aivan itse. Siksi avuksi otetaan usein pitopalvelut, jotka pystyvät hoitamaan tarvittaessa kaiken suolaisista makeaan ja siltä väliltä.
Pitopalveluille edessä oleva päättäjäisviikonloppu onkin sitten vuoden ehdottomasti kiireisin ruuhkahuippu ja sitä puretaan jo nytkin vaikka lauantaihin vielä muutama päivä aikaa onkin. Yksi pitopalveluille ja myös kuluttajille mukaan tullut muuttuja on ollut kustannusten nousu. Vaikka kukaan tuskin kustannussyistä juhlia peruukaan, vaikuttaa se silti juhlajärjestelyjen kokonaisbudjettiin, tekipä kaiken itse tai ei. Nyt käymme kysymässä ja katsomassa, millaista kiirettä pitopalvelussa pitää. Antti Haavisto kävi Vaasalaisen Wanha Wasa Cateringin tiloissa, joka on toiminut alalla jo kaksikymmentä vuotta
Haastattelussa on yrittäjä ja yrityksen toimitusjohta Mikael Westerholm
Siirry sarjan sivulle arrow_forward_iosJAA:
