Yle Areena

Yle TV1

Kanavan sivulle

Yle TV2

Kanavan sivulle
 • Kausi 4, 10/10. Projektin viime hetkiin mahtuu paljon epäonnistumisia, ja välit auton tilaajan kanssa kiristyvät. Lopulta auto valmistuu, mutta täysin odottamaton tuskien taival on vielä edessä. (U) HD ohjelmatekstitys (suomi)

  Katso lähetystä Katso ohjelma alusta

 • Osa 542: Riitasointuja. Anni ja Roni opettelevat riitelemään. Turpiini saa uuden omistajan ja Laurilla on kiire vakuuttaa kapakan kannattavan. Otson aatteellinen selkäranka ei taivu. (U) HD ohjelmatekstitys (suomi)

  Katso ohjelma

 • Osa 543: Opin koulu. Sonja onnistuu voittamaan kamerapelkonsa. Janin vastoinkäymiset kääntyvät voitoksi. Minna kamppailee tunteittensa kanssa. (U) HD ohjelmatekstitys (suomi)

  Katso ohjelma

 • Jalkapallon alle 19-vuotiaiden EM-turnauksen ottelu Norja - Portugali. Vaasa. HD

  Tulossa katsottavaksi Ohjelma on katsottavissa vain Suomessa

 • Katsellaan Tuomon kanssa Poppelikumpu, Taitoset, Nipa ja Pete, Katso tarkemmin, Hilla ja avaruuden Eetu, Katinkontti sekä Kasper ja Liisa. HD ohjelmatekstitys (suomi)

  Tulossa katsottavaksi Ohjelma on katsottavissa vain Suomessa

 • Pikku Kakkosen uusi postiaihe on oma joukkue. Millaisessa joukkueessa sinä haluaisit olla mukana? Milaisen joukkueen sinä haluaisit perustaa? Vai kuulutko jo johonkin joukkueeseen? Piirrä kuva ja kerro tarina omasta joukkueestasi tai mielikuvitusjoukkueestasi. Lähetä se sitten tuttuun osoitteeseen: Pikku Kakkosen posti, PL 347, 33101 Tampere. HD

  Katso ohjelma

 • Sognin sherpat. Joukko Himalajalla asuvia sherpoja on saapunut Sognin seudulle kunnostamaan ikivanhoja rakennuksia ja tunturipolkuja.

  Ohjelma on katsottavissa Yle Areenassa vain suorana Ohjelma on katsottavissa vain Suomessa

 • Kausi 23, 5/48. Totuuden aika. Dixie tuntee kasvavaa syyllisyyttä nuoren tytön onnettomuudesta. Zoe on poissa tolaltaan kuultuaan kokeidensa tulokset. Alice on Curtisin mukana ambulanssivuorossa. T: BBC.

  Katso ohjelma Ohjelma on katsottavissa vain Suomessa

 • Koripalloilija Lauri Markkanen yllätti NBA-maailman tulokaskaudellaan. Millainen oli todellisuus tulokaskauden arjessa, mitä odotuksia suomalaistähdellä on jatkonsa suhteen ja miten Markkasta nyt arvioidaan NBA-piireissä. HD ohjelmatekstitys (suomi)

  Katso ohjelma Ohjelma on katsottavissa vain Suomessa

 • Jalkapallon alle 19-vuotiaiden EM-turnauksen avausottelu Suomi - Italia. Selostus Matti Härkönen. Vaasa. Ruotsinkielinen selostus Christoffer Herberts. HD

  Tulossa katsottavaksi Ohjelma on katsottavissa vain Suomessa

 • Uusi kausi alkaa. 1/10. Kesä on aluillaan, kun Huttunen aloittaa vanhan Ford Taunus -autonsa kunnostamisen Taunusten kokoontumisajoa varten. Harhala ja Valkama puolestaan päättävät rakentaa omat supermotopyörät. HD ohjelmatekstitys (suomi)

  Katso ohjelma

Yle Teema Fem

Yle Teema Yle Fem

Muualla Yle.fi:ssä