Yle Areena

Yle TV1

Kanavan sivulle

Yle TV2

Kanavan sivulle
 • Lapsia ja aikuisia. Ricin ensivaikutelma Isaacista on kaikkea muuta kuin mairitteleva. Mon täytyy tehdä tärkeä päätös, mutta onko hänellä ketään kenelle purkaa sydäntään? Mikey haittaa Fletchin työntekoa. T: BBC. (U) HD

  Katso lähetystä Katso ohjelma alusta Ohjelma on katsottavissa vain Suomessa

 • (The Delivery Man) 1/6. Ne nuoret. Elämäntarkoitusta etsivä ex-poliisi Matthew on nyt suuren synnytyssairaalan ainoa miespuolinen kätilö. Hän on osaston kummajainen sekä sukupuolensa että supliikkinsa vuoksi. (U) HD

  Katso ohjelma Ohjelma on katsottavissa vain Suomessa

 • Kausi 5. 2/6. TV-johtaja, Satu ja Tuija, Virsikirjan lisälehdillä, Ponsan harrastajat, Harri "Höylä" Soikkelin puutyönurkka ja paljon muuta älämölöä. (U) ohjelmatekstitys (suomi) kuvasuhde 4:3

  Katso ohjelma

 • Kausi 4, 9/10. Mustang valmistuu hyvää vauhtia, kunnes työt seisahtuvat kauan kaivatun osan puuttumiseen. Huttunen on valmis pelastamaan tilanteen pitkällä öisellä hakureissulla, mutta ensin tarvitaan vaimolta lupa. (U) HD ohjelmatekstitys (suomi)

  Katso ohjelma

 • Kausi 4, 10/10. Projektin viime hetkiin mahtuu paljon epäonnistumisia, ja välit auton tilaajan kanssa kiristyvät. Lopulta auto valmistuu, mutta täysin odottamaton tuskien taival on vielä edessä. (U) HD ohjelmatekstitys (suomi)

  Katso ohjelma

 • Osa 542: Riitasointuja. Anni ja Roni opettelevat riitelemään. Turpiini saa uuden omistajan ja Laurilla on kiire vakuuttaa kapakan kannattavan. Otson aatteellinen selkäranka ei taivu. (U) HD ohjelmatekstitys (suomi)

  Katso ohjelma

 • Osa 543: Opin koulu. Sonja onnistuu voittamaan kamerapelkonsa. Janin vastoinkäymiset kääntyvät voitoksi. Minna kamppailee tunteittensa kanssa. (U) HD ohjelmatekstitys (suomi)

  Katso ohjelma

 • Jalkapallon alle 19-vuotiaiden EM-turnauksen ottelu Norja - Portugali. Vaasa. HD

  Tulossa katsottavaksi Ohjelma on katsottavissa vain Suomessa

 • Katsellaan Tuomon kanssa Poppelikumpu, Taitoset, Nipa ja Pete, Katso tarkemmin, Hilla ja avaruuden Eetu, Katinkontti sekä Kasper ja Liisa. HD ohjelmatekstitys (suomi)

  Tulossa katsottavaksi Ohjelma on katsottavissa vain Suomessa

 • Pikku Kakkosen uusi postiaihe on oma joukkue. Millaisessa joukkueessa sinä haluaisit olla mukana? Milaisen joukkueen sinä haluaisit perustaa? Vai kuulutko jo johonkin joukkueeseen? Piirrä kuva ja kerro tarina omasta joukkueestasi tai mielikuvitusjoukkueestasi. Lähetä se sitten tuttuun osoitteeseen: Pikku Kakkosen posti, PL 347, 33101 Tampere. HD

  Katso ohjelma

 • Sognin sherpat. Joukko Himalajalla asuvia sherpoja on saapunut Sognin seudulle kunnostamaan ikivanhoja rakennuksia ja tunturipolkuja.

  Ohjelma on katsottavissa Yle Areenassa vain suorana Ohjelma on katsottavissa vain Suomessa

Yle Teema Fem

Yle Teema Yle Fem

Muualla Yle.fi:ssä