Yle TV1

Kanavan sivulle

Yle TV2

Kanavan sivulle

Yle Teema Fem

Yle Teema Yle Fem
 • Teemana kohtaamiset. Illan vieraina nähdään toimittajat Eva Frantz ja Hannah Norrena, Rasmus Anderssén, joka selvisi itsemurhayrityksestä ja tekee nyt yhteistyötä Suicide Zero -järjestön kanssa, sekä Nokian hallituksen puheenjohtaja Risto Siilasmaa. Musiikista vastaa Viirus-teatteri ja sen konserttiesitys Chelsea Hotel. Parad Media Oy. HD ohjelmatekstitys (ruotsi)

  Katso ohjelma

 • Kirjailija Johanna Boholm-Saarinen näkee yhteensattumat pieninä johtolankoina ja merkkeinä siitä, että kaikki on juuri kuten pitääkin. HD ohjelmatekstitys (ruotsi)

  Katso ohjelma

 • Lapista peräisin olevalla perunalajikkeella on EU:n hyväksymä suojattu alkuperänimitys Lapin Puikula. Pitkien valoisien kesäöiden ansiosta lajike on ravinteikkaampi ja maukkaampi kuin eteläiset serkkunsa. Toimittaja: Elisabeth Morney. HD ohjelmatekstitys (ruotsi)

  Katso ohjelma

 • 2/5. Mickellä on värikäs menneisyys, mutta karaokelaulaminen antoi elämälle uuden suunnan. Viktor ei ole lannistunut epäonnistumisesta, ja Heidikin antaa kaikkensa. Onnistaako heitä tällä kertaa? HD ohjelmatekstitys (ruotsi)

  Tulossa katsottavaksi Ohjelma on katsottavissa vain Suomessa

 • Minkälaista on elää säästäväisesti ja ilman juoksevaa vettä, talossa jossa on vain ulkovessa? Niin tekee Munsterhjelmin perhe Snappertunassa. Entä miten elää lapsiperhe kaukana ulkosaaristossa, kuten Julia Ajanko ja Lennart Söderlund Brännskärissä Nauvon eteläpuolella? Yhä useampi muuttaa mukavuuksien perässä taajamiin, mutta virta vie myös toiseen suuntaan. HD ohjelmatekstitys (ruotsi)

  Katso ohjelma

 • 4/4. Vanna palaa Puolasta kotiin tyttärensä luokse, jossa he kunnioittavat isoäidin elämää laulun kautta. Näyttelijä Vanna Rosenberg vie meidät takaisin aikaan, jolloin hänen isoäitinsä varttui holokaustin varjossa. Ruotsalainen dokumenttisarja vuodelta 2017. HD ohjelmatekstitys (ruotsi)

  Katso ohjelma Ohjelma on katsottavissa vain Suomessa

 • (Suomi 1946) Kolmiodraama kahdesta sisaruksesta, jotka kamppailevat samasta miehestä hulluuteen asti. Pääosissa Jussi-palkittu Regina Linnaheimo sekä Eino Katajavuori ja Toini Vartiainen. O: Teuvo Tulio. Mv. ohjelmatekstitys (suomi) kuvasuhde 4:3

  Ohjelma on katsottavissa Yle Areenassa vain suorana Ohjelma on katsottavissa vain Suomessa

 • 1/4. Amalienborgin linna.Tanskan kuningatar Margareeta II vie katsojat harvinaiselle kiertokäynnille Kööpenhaminassa sijaitsevaan Amalienborgin linnaan, joka on Tanskan kuninkaallisen perheen kotilinna. (U) HD

  Tulossa katsottavaksi Ohjelma on katsottavissa vain Suomessa

 • 2/4. Marselisborgin linna. Århusissa sijaitseva Marselisborgin linna on yksi kuningatar Margareetan kesäpaikoista. Nyt Margareeta esittelee katsojille linnan upeat taideaarteet, sisustuksen ja puutarhan. (U) HD

  Tulossa katsottavaksi Ohjelma on katsottavissa vain Suomessa

 • Kesäisellä museokierroksella Minna Joenniemi käy kylmän mausoleumissa, ihastelee entisaikojen lastenrattaita, muovikassien kulttuurihistoriaa ja nostalgista tavarataivasta. Koostedokumentti museosarjan neljästä jaksosta. (U) HD ohjelmatekstitys (suomi)

  Katso ohjelma

 • HD ohjelmatekstitys (suomi)

  Ohjelma on katsottavissa Yle Areenassa vain suorana Ohjelma on katsottavissa vain Suomessa

Yle Areena

Muualla Yle.fi:ssä