Yle TV1

Kanavan sivulle

Yle TV2

Kanavan sivulle
 • Docventuresin keskustelu miehenä olemisen vaikeudesta murtaa tunteiden padot. Riku Rantala purkaa sanoiksi pelkonsa siitä, riittääkö hän isänä kolmelle pojalleen. Vieraina näyttelijä Ville Virtanen, koomikko Miika Pettersson ja terapeutti Tommy Hellsten - näin suoraa puhetta isäsuhteesta, ystävyydestä ja riittämättömyydestä ei ole aikoihin nähty! HD ohjelmatekstitys (suomi)

  Katso lähetystä Katso ohjelma alusta

 • Kooste pararatsastuksen ensimmäisestä päivästä. Kategoriat IV ja II. Tryon, Yhdysvallat. Selostus Eeva Kaartinen. HD

  Tulossa katsottavaksi Ohjelma on katsottavissa vain Suomessa

 • Kilpailu kaduilla ja kentillä saattaa olla aivan yhtä veristä, oli sitten kyseessä supertähti tai ihan tavallinen Matti Meikäläinen. Villin kortin vieraana tällä kertaa lumilautailija ja juontaja Eero Ettala. HD ohjelmatekstitys (suomi)

  Katso ohjelma Ohjelma on katsottavissa vain Suomessa

 • Jakso 763: Selkien takana. Niklas puolustaa viikinkikiveä. Elina kiilaa Mirkun tieltään. Lauri saa selville Elinan valkoisen valheen. Pyry antaa tunteelleen periksi. HD ohjelmatekstitys (suomi)

  Katso ohjelma

 • Katsellaan Senjan kanssa Pipsa Possu, Lasten leikkiä, Stella ja Sami, Kaapo ja Late, Muru sekä Jetron matkaan. HD ohjelmatekstitys (suomi)

  Tulossa katsottavaksi Ohjelma on katsottavissa vain Suomessa

 • Pikku Kakkosen postin uusi postiaihe on syksyn värit. Millaisia syksyn värit ovat ja mitä ne sinulle kertovat? Mikä on sinun mielestäsi kaikkein kauneinta ja mikä ilahduttaa sinua eniten? Piirrä kuva aiheesta ja kirjoita halutessasi mukaan pieni tarina. Lähetä postisi sitten tuttuun tapaan sähköpostilla pikkukakkonen@yle.fi tai Pikku Kakkosen postin osoitteeseen: Pikku Kakkosen posti, PL 347, 33101 Tampere. HD

  Katso ohjelma

 • Junia ja raiteita. Arne Børresen on veturinkuljettaja, laivuri, toimittaja ja trumpetisti. Vuonna 2011 hän sai valmiiksi Norjan suurimman pienoisrautatien, ja se vaati veronsa koko perheeltä. HD

  Ohjelman katseluaika on päättynyt Ohjelma on katsottavissa vain Suomessa

 • Kausi 24, 4/49. Auringonlasku. Kuka on Zoen salaperäinen potilas? Entä kuinka pitkälle Zoe on valmis menemään, jotta hän voi auttaa ystäväänsä? T: BBC.

  Katso ohjelma Ohjelma on katsottavissa vain Suomessa

 • Kausi 3, 6/10. Usko. Puhetta Jeesuksesta ja talousosaston kuumista miehistä. Pääosissa Pirjo Heikkilä, Niina Lahtinen, Krisse Salminen, Sanna Stellan. (U). HD ohjelmatekstitys (suomi)

  Katso ohjelma

 • Pirjo (Pirjo Heikkilä) kertoo lapsille, kuinka ajat ovat muuttuneet hänen lapsuudestaan. HD ohjelmatekstitys (suomi)

  Ohjelma on katsottavissa Yle Areenassa vain suorana Ohjelma on katsottavissa vain Suomessa

 • Kausi 1, osa 6/8. Katsojaluvut nousuun. Viihdeohjelmasarja, jonka runkona on pieni ja kiireinen "umpilisäkestudio", joka lähettää kerran viikossa oman, puolen tunnin lyhyiden ohjelmien pakettinsa. (U). ohjelmatekstitys (suomi) kuvasuhde 4:3

  Katso ohjelma

Yle Teema Fem

Yle Teema Yle Fem

Yle Areena

Muualla Yle.fi:ssä